Bărbat din Șieuț, cercetat pentru amenințare

Un bărbat din Șieuț s-a ales cu dosar penal după ce și-ar fi amenințat soția și pe unul dintre copii, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

La data de 17 ianuarie, în urma unei intervenții la un eveniment, polițiștii Biroului de Ordine Publică au întocmit dosar penal pentru amenințare și au emis un ordin de protecție provizoriu. Vizat de comiterea faptei este un bărbat de 42 de ani din Șieuț care, în cursul zilei de 17 ianuarie, în jurul orei 15.20, în timp ce se afla în locuința comună din Bistrița, împreună cu soția, ar fi amenințat-o cu acte de violență. Totodată, în urma verificărilor, s-a constatat faptul că bărbatul și-ar mai fi amenințat și cu alte ocazii, atât soția, cât și pe unul dintre fiii lor. În urma completării formularelor de evaluare a riscului, s-a constatat ca fiind oportună emiterea unor ordine de protecție provizorie, împotriva bărbatului”, a precizat Poliția.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Bistrița continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts