Acțiuni ale Poliției pe DN 17 și pe mai multe drumuri județene și comunale din Bistrița-Năsăud

Polițiștii cu atribuții pe linie rutieră au continuat, în ultimele 24 de ore, activitățile de supraveghere a traficului pe drumurile din Bistrița-Năsăud, acționând în principal pe DN 17 și pe drumurile județene și comunale de pe raza Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș.

În cadrul acțiunilor au fost verificate 34 de autoturisme și au fost legitimate 46 de persoane. Un număr de 4 șoferi au fost testați cu aparatul etilotest. În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 26 de sancțiuni contravenționale în cuantum de 870 de lei, conform prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Totodată, ca măsura complementară, au fost reținute două certificate de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

În cadrul acțiunii de control al traficului rutier, pe Drumul Comunal 34, în Ciceu-Mihăiești, a fost oprit un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani din Poienile Zagrei. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Bărbatuș s-a ales cu dosar penal pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, iar cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Politiei orașului Beclean.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts