Bărbat care ar fi comis mai multe furturi din societăți comerciale, reținut de polițiști

Un bărbat bănuit de comiterea unor furturi din societăți comerciale a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii specializați în investigații criminale, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

”La data de 15 ianuarie, pentru documentarea unei cauze penale aflate în instrumentarea Biroului de Investigații Criminale Bistrița, polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară în municipiul Bistrița. Bănuit de comiterea faptelor este un bărbat de 36 de ani din Bistrița, iar din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în perioada 10-15 ianuarie 2024, acesta ar fi pătruns în incinta a 3 societăți comerciale, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de 1.004 lei. La percheziție au fost descoperite și ridicate bunuri care ar fi fost folosite la comiterea infracțiunilor”, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Bărbatul în cauză a fost condus la sediul Poliției. După audieri, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea arestării preventive.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit în acest caz.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts