Nicolae Moldovan, prim-vicepreședinte PSD BN: Vom propune cei mai buni candidaţi!. Vom testa ce-şi doreşte electoratul. Noi facem doar nişte propuneri şi vom analiza fiecare atitudine a electoratului

Primarul orașului Beclean, prim-vicepreședintele PSD BN, Nicolae Moldovan, virtual candidat la alte funcții decât cea de primar, a vorbit și el despre ceea ce urmează: ” Vom începe imediat, o să vă anunţăm cum vom proceda, aşa cum am făcut-o foarte mulţi ani, acum cu puţin mai multă experienţă şi ne vom implica pentru că eu cred în câştigul acestei echipe. Ştiu că vom avea cele mai bune rezultate, vom avea provocări, vom propune cei mai buni candidaţi, aşa cum obişnuim. Vom testa ce-şi doreşte electoratul. Noi facem doar nişte propuneri şi vom analiza fiecare atitudine a electoratului. Noi venim, de fapt, şi cu o zestre şi cu o dovadă că ne-am implicat în precampanii, nu doar în campanii suntem implicaţi,  suntem implicaţi şi în administraţie. Chiar la masă, aici, aveţi cinci exemple, fiecare în domeniul lui, şi mai avem încă zeci de colegi care sunt exemple, fiecare în domeniul lui, în care am demonstrat, an de an, unii 28 de ani, alţii 24, 20, 4-5, nu contează, dar am demonstrat că oamenii Partidului Social Democrat întotdeauna au fost oameni foarte implicaţi, cu dovezi clare, palpabile, reuşite şi tot pentru asta vrem să avem rezultate bune, să aducem un plus de bine cetăţenilor pe care-i reprezentăm. Rămân fidel acestui principiu – în echipă putem să avem cele mai bune rezultate”, a punctat Moldovan.

El a ținut să reamintească faptul că a fost implicat direct în campanii electorale încă din urmă cu 28 de ani:  “Întotdeauna m-am implicat într-un mod direct în tot ceea ce au însemnat campaniile electorale în PSD. În urmă cu 28 de ani, în 1996, la 25-26 de ani, am participat în prima campanie electorală când am avut primele rezultate, eram consilier local. Apoi, din 2000, am participat, a fost o mare provocare, să candidez la Primăria Beclean. De atunci încolo, am avut campanii în 2004, 2008, 2012, 2020 şi au mai fost şi câteva campanii intermediare. Am participat la cel puţin zece campanii electorale, exclusiv PSD,  pentru că întotdeauna am crezut în echipa PSD-ului. Mai mult decât atât, în continuare, aşa cum mă cunoaşteţi, sunt o om care mă implic trup şi suflet. Sigur că sunt momente în care nu sunt doar o simplă persoană, subliniez unele lucruri. Trebuie să ne organizăm într-un mod exemplar. Ştiu că nu se face pe persoană fizică o luptă electorală, se face în echipă, aşa cum suntem azi, în echipă, şi nu doar noi, sunt mulţi alţi colegi care vor intra în această echipă”, a conchis Nicolae Moldovan.

 

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts