Bărbat bănuit de comiterea a trei infracțiuni, reținut de polițiști

Un bărbat de 41 de ani din Bistrița Bârgăului a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, el fiind bănuit de comiterea a trei infracțiuni, respectiv conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și violență în familie.

La data de 10 ianuarie, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au fost sesizați cu privire la existența unui scandal într-o familie din Bistrița Bârgăului. Un bărbat de 41 de ani din localitate s-ar fi deplasat cu un autoturism până la adresa unde locuiește soția acestuia, aici manifestându-se agresiv asupra unui unuia dintre copiii familiei. În urma intervenției polițiștilor, bărbatul a fost surprins în flagrant delict în trafic în timp ce conducea autoturismul, la scurt timp acesta intrând în coliziune cu gardul unui imobil. Șoferul a fost testat de către polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, la spital, bărbatului i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor efectuate de către polițiști a reieșit faptul că șoferul depistat nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Cu privire la cele constatate, a fost analizată oportunitatea emiterii unui ordin de protecție provizoriu, reprezentantul legal refuzând emiterea acestuia”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În urma probatoriului administrat de către polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului în cadrul dosarului penal întocmit cu privire la infracțiunile de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și violență în familie, a fost dispusă măsura reținerii pentru o durată de 24 de ore a bărbatului de 41 de ani din Bistrița Bârgăului.

Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunerea de luare a măsurii preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii pentru documentarea întregii activități infracționale.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts