LIGA FLORILOR: Gloria Bistrița se impune cu 30-27 în fața SCM Râmnicu Vâlcea. Urmează meciul cu nemțoaicele de la HSG Bensheim/ Auerbach

Meci bun jucat în această seară de elevele lui Florentin Pera, cu scăpări pe finalul reprizei a doua. Nu știu dacă chiar s-a simțit lipsa de 22 de minute a Cristinei Laszlo, dar, cu siguranță, meciul a fost ”făcut” și de cele 16 parade ale Renatei Arruda. Practic, meciul s-a jucat în ultimele 10 minute, atunci când Vâlcea a dat semne serioase de viață și s-a apropiat periculos la un singur punct. Cu toate acestea, valoarea lotului a făcut diferența, iar Gloria câștiga penultima etapă a turului competițional și a trebui să urce pe podium cu cele 27 de puncte acumulate.

Echipa lui Pera nu are timp de odihnă, lotul urmând să se îmbarce pentru a pleca în Germania, acolo unde va juca sâmbătă, 13 ianuarie, contra HSG Bensheim/ Auerbach, în al doilea meci contând pentru grupele EHF.

Au marcat pentru Gloria Bistrița: Tamires Morena de Araujo Frossard – 5, Gnonsiane Niombla – 5, Laura Pristăvița – 4, Seynabou Rodriguez – 4, Bianca Bazaliu – 3, Paula Posavec – 3, Sonia Seraficeanu – 3, Nicoleta Dincă – 1, Nina Bulatovic – 1, Deborah Kpodar – 1.
 

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts