Tânără fără permis, prinsă de polițiști în timp ce conducea o mașină

O tânără care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule a fost depistată de polițiști la volanul unui autoturism. 

”La data de 8 ianuarie, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au efectuat activități de supraveghere și control al traficului rutier între Ocnița și Teaca. În trafic a fost oprit pentru control un autoturism condus de o tânără de 23 de ani, din Pinticu, în autoturism, în calitate de pasager aflându-se și un bărbat de 39 de ani, din Archiud. În urma verificărilor efectuate de către polițiști a reieșit faptul că tânăra din Pinticu nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, autoturismul fiindu-i încredințat pentru a-l conduce de către bărbatul din Archiud”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au întocmit dosar penal cu privire la infracțiunile de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și încredințare a unui vehicul unei persoane care nu deține permis de conducere și continuă cercetările.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts