Persoane urmărite prin Interpol, depistate de polițiști în Unirea

Două persoane urmărite internațional prin Interpol, față de care autoritățile din Marea Britanie au emis mandate internaționale de arestare, au fost depistate de polițiștii din Bistrița-Năsăud, informează Inspectoratul de Poliție Județean.

”La data de 8 ianuarie, polițiștii din cadrul Serviciul de Investigații Criminale, Compartimentul Urmăriri au depistat în municipiul Bistrița, cartier Unirea, două persoane urmărite internațional prin Interpol, față de care autoritățile din Marea Britanie au emis mandate internaționale de arestare. Astfel, un bărbat de 32 de ani din Cluj Napoca și o femeie de 30 de ani din Breaza au fost escortați și prezentați Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, în vederea punerii în aplicare a mandatului internațional de arestare pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune”, se arată în buletinul de presă al IPJ Bistrița-Năsăud.

Față de cele două persoane a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentate magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts