INTERVIU: PUGILISTUL ANDREI MĂJER își dorește în 2024 o medalie europeană și una mondială

Unul din cei mai tineri și titrați pugilist bistrițean, Andrei Măjer, și-a petrecut a treia zi a lui 2024 în sala de box a Clubului Sportiv Municipal Bistrița. Începând de astăzi, Andrei Măjer a reintrat în circuitul de pregătire, prima competiție serioasă fiind programată în luna martie, fiind vorba de Cupa României. Tot pentru 2024, pugilistul de doar 17 ani, va boxa la europene dar și la campionatele mondiale, Andrei propunîndu-și trei medalii strălucitoare.

Cine e Andrei Măjer?

Andrei e fiul lui Leon Măjer, și el la rândul lui campion national la box. În anii 70, făcând parte dintr-o generație cu Nicolae Zăpârțan, Leon a câștigat titlul national la juniori și a prins un bronz la seniori. ”E o mare speranță, un sportiv cum n-am antrenat de mulți ani. E unul dintre cele mai bune produse ale boxului bistrițean masculine din ultimii 10 ani”, spune antrenorul său, Nicolae Zăpârțan.

Andrei Măjer este legitimat la CSM Bistrița și este antrenat de antrenorul emerit Nicolae Zapârțan și instructorul Alexandru Burz.

 

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts