Gabriel Lazany nu exclude o candidatură la localele din toamna lui 2024: ” Dacă viața va lua o anumită turnură sper să am sprijinul oamenilor din oraș și din județ”  

Managerul SJCU Bistrița, Gabriel Lazany, este, deja , un nume vehiculat pentru o candidature la alegerile locale din toamna acestui an, Lazany fiind văzut ca și candidat al PSD la fotoliul de primar al Bistriței. Invitat la o emisiune la Radio Someș, Lazany nu a făcut niciun fel de anunț, dar nici nu a confirmat sau infirmat vreo informație de acest gen, punctând faptul că, în acest moment, este concentrat pe cee ace face la spital, aici fiind vorba în acest moment de noua aripă a SJCU.

Cu toate acestea, Lazany a spus următoarele:  „Daca viața și destinul ne va duce în altă direcție cu siguranță voi rămâne același om care va face totul pentru oamenii din jurul lui și din județul nostru. Am demonstrat și demonstrez în continuare că am avut capacitatea să aleg ce înseamnă munca în echipă. Am fost lăsat să îmi alcătuiesc o echipă de profesioniști la spital și asta s-a văzut.(…)Dacă viața va lua o anumită turnură sper să am sprijinul oamenilor din oraș și din județ”, a precizat managerul Gabriel Lazany.

Alegerile locale ar putea avea loc la finele lunii septembrie a.c. , acestea ar urma, după unele surse politice, să fie comasate cu primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts