PRUNDU BÂRGĂULUI- Mesajul de ANUL NOU al primarului Doru Crișan

În lumina ultimelor zile ale anului care se încheie, doresc să vă transmit cele mai călduroase gânduri și urări pentru un An Nou, plin de bucurii. Împreună am parcurs un an plin de realizări și provocări iar astăzi, privind înapoi, putem să ne bucurăm împreună de drumul pe care l-am străbătut ca și comunitate.

Anul care se încheie nu a fost lipsit de provocări și momente dificile, cu evenimente care au creat o stare de nesiguranță. Frica războiului de la graniță și criza mondială au adus cu sine o doză considerabilă de incertitudine în comunitatea noastră. În mijlocul acestor momente de încercare, am fost martorii unor situații politice tensionate și dificile. În fața acestor provocări complexe și a fricii care a învăluit multe comunități, am fost nevoiți să luăm decizii dificile și să ne adaptăm rapid la schimbările impuse de realitatea în care trăim.

Cu toate acestea, vreau să subliniez că în ciuda contextului complex, am reușit să depășim dificultățile și să transformăm provocările în oportunități. Anul 2023 a fost pentru comuna Prundu Bârgăului un an marcat de succes și progres – un capitol cu adevărat remarcabil în istoria noastră locală.

Cu mândrie vă pot spune că am reușit să finalizăm numeroase proiecte importante, menite să îmbunătățească calitatea vieții în Prundu Bârgăului. Modernizarea infrastructurii, investițiile în educație, îmbunătățirea serviciilor publice și proiectele de dezvoltare sustenabilă, au fost prioritățile acestei perioade.

Cu această ocazie, doresc să-mi exprim recunoștința mea sinceră față de colegii mei din administrația locală și față de toți cei care s-au implicat activ în realizarea acestor proiecte. Eforturile, devotamentul și colaborarea voastră au fost cheia succesului nostru! Suntem o echipă puternică și dedicată, iar rezultatele obținute în acest an sunt meritul fiecărui membru al echipei noastre.

În Noul An care se apropie, vom continua să construim și să inovăm. Proiectele noi, extrem de importante aflate deja în desfășurare, vor aduce beneficii semnificative consolidându-ne poziția de comunitate în plină dezvoltare.

Vă mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată și pentru susținerea necondiționată. Împreună suntem forța care face posibilă transformarea și evoluția localității noastre!
În pragul Noului An, vă încurajez să privim înainte cu speranță și curaj și vă îndemn să păstrăm aceeași unitate și determinare. Să continuăm să construim împreună un loc în care fiecare locuitor să se simtă mândru și fericit! Să ne amintim că suntem mai puternici atunci când lucrăm împreună, că fiecare contribuție aduce valoare și că înțelegerea reciprocă este baza unei comunități puternice!
În acest moment special, de trecere către Noul An, nu pot să nu-mi îndrept gândurile și recunoștința către Dumnezeu, căruia îi mulțumesc pentru fiecare binecuvântare pe care am avut onoarea să o primim. În fața tuturor provocărilor și a reușitelor noastre, ne-am bazat mereu pe harul și îndrumarea divină. Este momentul în care trebuie să îi aducem mulțumiri lui Dumnezeu pentru sănătatea pe care ne-a dăruit-o, pentru armonia pe care ne-a oferit-o în mijlocul provocărilor și pentru lumina din momentele întunecate.
Cu recunoștință profundă, să privim înainte cu încredere, știind că binecuvântările divine ne vor însoți și în noul an ce se deschide în fața noastră.
̆ ̆̆, ̦ ̂ ! ̦ !
̦ ̦̦̆,
,
̦

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts