FOTO: Casă din Josenii Bârgăului, cuprinsă de un incendiu

După puternicul incendiu izbucnit duminică în localitatea Lunca Ilvei, un alt apel la 112 anunța că o casă din localitatea Josenii Bârgăului a fost cuprinsă de flăcări și că exista riscul ca focul să se extindă și la alte imobile învecinate.

La fața locului au intervenit pompierii militari din cadrul Stației Prundu Bârgăului și cei de la Detașamentul de Pompieri Bistrița.

Din fericire, incendiul a fost localizat la casa unde a izbucnit. Datorită intervenției prompte a pompierilor militari și voluntari, restul caselor au fost salvate integral (o casa învecinată a fost atinsă de flăcări la nivelul izolației exterioare, fără pagube majore). Incendiul a fost lichidat, provocat cel mai probabil de un scurtcircuit electric la un tablou electric amplasat pe un perete exterior (în spatele casei). Pe strada respectivă, imobilele sunt amplasate foarte aproape unul față de celălalt, unele chiar lipite. Casa de la care a izbucnit incendiul, construită preponderent din material combustibil (lemn) a ars pe o suprafață de aproximativ 100 mp”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts