Încă un om ucis de mașină la Tiha Bârgăului. E vorba de o femeie de 77 de ani. Șoferul ucigaș era drogat!!!

UP DATE 2: Ulterior, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise- IPJ BN

UP DATE:

În această seară, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului și cei ai Serviciului Rutier au intervenit la un accident rutier produs pe Drumul Național 17, în Tiha Bârgăului.

Din primele date, un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani din Vatra Dornei, care se deplasa pe direcția Bistrița înspre Vatra Dornei a accidentat mortal o femeie de 77 de ani din Tiha Bârgăului care se deplasa în calitate de pieton.

Șoferul a fost testat de către polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Rutier în cadrul unui dosar penal urmând sa fie stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului rutier.

 

Un accident rutier soldat cu decesul unei persoane s-a produs miercuri seara în localitatea Tiha Bârgăului.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, un pieton a fost accidentat de un autovehicul.

La fața locului a fost direcționat un echipaj de prim ajutor SMURD de la Stația de Pompieri Prundu Bârgăului.

”Din păcate, echipajele de intervenție au găsit la locul solicitării o victimă de sex feminin care prezenta leziuni incompatibile cu viața”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE

În această seară, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului și cei ai Serviciului Rutier au intervenit la un accident rutier produs pe Drumul Național 17, în Tiha Bârgăului. Din primele date, un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani din Vatra Dornei, care se deplasa pe direcția Bistrița înspre Vatra Dornei, a accidentat mortal o femeie de 77 de ani din Tiha Bârgăului care se deplasa în calitate de pieton. Șoferul a fost testat de către polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Rutier în cadrul unui dosar penal urmând sa fie stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului rutier”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts