Conflict între doi bărbați, în Ajun de Crăciun. Unul l-ar fi accidentat cu mașina pe celălalt

În Ajun de Crăciun, între doi bărbați, unul din Beclean și altul din Bistrița, a izbucnit un conflict. În urma acestuia, bărbatul din Beclean l-ar fi accidentat intenționat cu mașina pe cel din Bistrița. Cel bănuit de comiterea acestei fapte este acum cercetat de polițiști. 

La data de 24 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost sesizați cu privire la faptul că un pieton a fost accidentat de un vehicul care ulterior a părăsit locul producerii evenimentului. În urma primelor investigații efectuate de polițiștii a reieșit faptul că un bărbat de 38 de ani din Beclean, în urma unui conflict avut cu un bărbat de 38 de ani din Bistrița, rudă cu acesta, l-ar fi accidentat în mod intenționat cu autoturismul, părăsind ulterior locul producerii evenimentului. La scurt timp de la sesizare, polițiștii au depistat autoturismul în trafic, pe Drumul Național 17, șoferul fiind condus la sediul Poliției. Bărbatul a fost testat cu aparatele din dotare, reieșind faptul că se afla sub influența alcoolului, fiind indicată valoarea de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată acestuia i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Cu privire la cele constatate de către polițiști a fost sesizat prim-procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud cu privire la comiterea infracțiunilor de tentativă la omor și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fiind în acest caz emis și un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului.

 

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts