Bărbat din Lunca Ilvei, cercetat pentru comiterea mai multor infracțiuni la regimul rutier

Un bărbat din localitatea Lunca Ilvei s-a ales cu dosar penal și este cercetat de polițiști pentru comiterea mai multor infracțiuni la regimul rutier.

”La data de 21 decembrie, o femeie din Lunca Ilvei a sesizat faptul că, în timp ce se deplasa pe o stradă din localitate, a fost acroșată și accidentată de un moped care nu avea aplicate plăcuțe cu numere și al cărui conducător nu a oprit la fața locului. Femeia rănită a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma verificărilor efectuate, polițiștii l-au depistat la domiciliu pe conducătorul auto în cauză, un bărbat de 72 de ani din localitate. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru a-i fi relevate mostre biologice. De asemenea, în urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie, iar mopedul nu este înmatriculat”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii din Sângeorz-Băi continuă cercetările pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts