FOTO: Polițiștii desfășoară activități în mai multe școli din județ, în cadrul programului ”Școala altfel”

În această săptămână, în contextul în care mai multe unități de învățământ din județ derulează programul ”Școala altfel”,  polițiștii de la Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității au desfășurat și ei “altfel” de activități în școli, dar toate cu același scop: siguranța elevilor.

Astfel, la Școala Generală nr.1 din Bistrița, lecțiile pentru prevenirea unor accidentări cu articole pirotehnice, prevenirea disparițiilor, accidentelor rutiere, cele pentru prevenirea traficului și consumului de droguri și antiviolență au fost desfășurate de polițiști în moduri inedite și în contextul sărbătorilor de iarnă.

Așadar, presărate cu daruri dulci, colinde și recomandări, activitățile au fost interactive, sub forma unor concursuri, jocuri de rol sau chiar în afara școlii, „la un ceai cu un polițist”.

Până la finalul acestei săptămâni, polițiștii continuă activitățile în cadrul programului „Școlară Altfel” atât în școlile din Bistrița, cât și în cele din localitățile Negrilești, Șieuț, Chiuza și Budacu de Sus.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts