Pompierii beclenari intervin la două incendii declanșate simultan. Cele două intervenții s-au încheiat cu succes

UP DATE: Incendiul izbucnit la o casa de locuit din Negrilesti a fost lichidat înainte sa se extinda la zona locuita a casei. Au fost salvate toate încăperile locuinței și o cămară. Incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric – improvizații la instalația electrica în podul casei (afectat pe o suprafață de circa 70 mp). O persoană (proprietar) a suferit un atac de panica, a primit asistenta din partea paramedicilor la locul incendiului, dar nu s-a impus transportul la spital.

Incendiul din localitatea Bața (Petru Rareș) a fost lichidat in limitele găsite, au ars 20 de mp din acoperișul unei anexe gospodărești. Au fost salvate restul acoperișului, anexa (bucătăria de vara), lucrurile din interior, precum protejata casa de locuit. Incendiul a fost provocat de un cos de fum neprotejat fata de materiale care se pot aprinde ușor (combustibile).

Stația de Pompieri Beclean intervine la doua incendii izbucnite aproape simultan. Un incendiu la o casă de locuit în localitatea Negrilești, respectiv un incendiu izbucnit la o casa gospodareasca în localitatea Petru Rareș

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts