Peste 900 de bucăți de articole pirotehnice, confiscate de polițiști în urma unor controale

Polițiștii din Bistrița-Năsăud au confiscat, în urma unor controale desfășurate la o societate comercială cu punct de lucru în municipiul Bistrița, peste 900 de bucăți de articole pirotehnice. 

La data de 13 decembrie, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase împreună cu polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat un control la o societate comercială cu punct de lucru în municipiul Bistrița. Societatea în cauză este administrată de un bărbat de 50 de ani, domiciliat în Năsăud, iar în cadrul verificărilor efectuate, polițiștii au descoperit că în interiorul magazinului ar fi fost comercializate articole pirotehnice din categoria F1 și articole pirotehnice fără să fie înscrisă categoria din care fac parte. În urma activităților desfășurate, au fost ridicate în vederea confiscării aproximativ 25 kilograme, respectiv 930 de bucăți de articole pirotehnice”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice, prevăzută de  Legea 195/1995.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts