Pompierii au derulat peste 150 de misiuni în minivacanța de 1 Decembrie

În minivacanța prilejuită de sărbătorirea Zilei Naționale a României, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Bistrița-Năsăud au derulat peste 150 de misiuni, majoritatea fiind cazuri de acordare a primului ajutor.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie, peste 100 de pompieri s-au aflat la datorie și au intervenit în județ pentru protejarea vieții, bunurilor materiale și a mediului înconjurător.

Din cele peste 150 de misiuni pe care le-au desfășurat în intervalul menționat, cele mai multe (120 de cazuri) au fost misiuni gestionate de echipajele SMURD, inclusiv de echipajul de terapie intensivă mobilă (16 cazuri).

De asemenea, alte cinci misiuni au vizat asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor sau de descarcerare în urma unor accidente rutiere.

În perioada menționată, pompierii au intervenit și la cinci incendii izbucnite pe raza județului Bistrița – Năsăud, precum și la o misiune de protecție a comunității în cazul unei alunecări de teren.

Alte 20 de misiuni gestionate de pompieri au vizat sprijinirea populației în urma inundațiilor produse în ultimele zile.

Totodată, pompierii au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la evenimente sportive cu public numeros și au intervenit și în sprijinul echipajelor Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud atunci când a fost nevoie.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts