Săptămâna viitoare, noi restricții de circulație în Bistrița, pe strada Dornei

În perioada 27 – 29 noiembrie, circulația rutieră pe strada Dornei din municipiul Bistrița va fi restricționată, informează Primăria Bistrița.

Municipiul Bistrița are în execuție lucrările pentru obiectivul de investiții ”Linia Verde de Transport Public utilizând mijloace de transport cu motor electric sau hibrid cu normă de poluare redusă”, fapt pentru care aduce la cunoștință cetățenilor că pe strada Dornei, în zilele de 27 – 29 noiembrie 2023, vor avea loc lucrări de montare a stâlpilor de iluminat și echiparea lor cu corpuri de iluminat de tip LED integrate în sistemul de telegestiune și a lucrărilor de pavaj și piste pentru cicliști.

Pe parcursul lucrărilor, circulația auto pe strada Dornei va fi restricționată după cum urmează:

  • în ziua de 27 noiembrie 2023, începând cu ora 7.00, circulația auto va fi restricționată pe tronsonul cuprins între Piața Petru Rareș, intersecția cu strada Bistricioarei, până în Piața Centrală;
  • în zilele de 28 și 29 noiembrie 2023, începând cu ora 7.00 circulația auto va fi restricționată pe tronsonul cuprins între Piața Unirii, intersecția cu strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, până în Piața Centrală.

Rute alternative:

  • în ziua de 27 noiembrie 2023 – Bulevardul Republicii;
  • în zilele de 28 și 29 noiembrie 2023 – Bulevardul Republicii, strada. Barbu Ștefănescu Delavrancea, Piața Unirii”, precizează municipalitatea.

 Participanții la trafic sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări cu privire la restricționarea circulației.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts