Inspectorul general școlar Cristian Nicula va merge mâine dimineața la INFOEL: ” Rezultatele controlului le fac imediat publice. O mai spun încă o dată: Nu e vorba de noi, e vorba de copii”

Scandalul izbucnit la INFOEL, prima dată, consecință a mîncării care era servită elevilor care stăteau în internat, iar acum, prin ”execuția” publică a Cristinei Rusu, cea care s-a luptat singură pentru drepturile alimentare ale copiilor care ”locuiesc” la internat și a fost schimbată din funcția de lider de sindicat cu ”ajutorul” profesorului Alin Baciu, a ajuns la urechile inspectorului general școlar, prof. Cristian Nicula.

Din păcate, acest scandal continuă cu niște poze publicate de Bistrițeanul.ro în care se apar doi șobolani, văzuți în zona internatului. Pentru că, din partea conducerii acestui liceu nu există niciun fel de comunicare, ne-am adresat profesorului Cristian Nicula, inspectorul școlar general.

Ce ne-a spus Cristian Nicula?

Că, în această dimineață, a avut o ședință cu toși directorii, bucătarii și administratorii de cantine de la școlile din BN care au internate. Nicula ne-a precizat că: ” Doamna directoare de la Infoel m-a informat că nu ar fi vorba de șobolani, ci de șoareci, d-na Puțura susținând faptul că, primăria Bistrița a făcut trei deratizări, existând și documente în acest sens, acest lucru întâmplându-se în toamnă”. El ne-a mai spus că, vineri dimineața, la prima oră, va fi prezent la Infoel pentru a verifica cele transmise de directoarea acestui colegiu.

Întrebat dacă e legală schimbarea din funcția de lider de sindicat a profesoarei Cristina Rusu prin implicarea deloc apolitică a profesorului Alin Baci, inspectorul general Cristina Nicula s-a ferit să facă comentarii, dar a punctat faptul că: ” În școală nu se face politică, se fac ore și obiectivul nostru este reușita procesului de învățământ”.

Despre ceea ce se întâmplă la Colegiul INFOEL am scris aici: https://propolitica.ro/2023/11/21/scandalul-de-la-infoel-capata-iz-politic-cristina-rusu-profesor-de-geografie-la-colegiul-tehnic-infoel-a-fost-a-fost-schimbata-din-functia-de-lider-de-sindicat-dupa-ce-a-facut-mai-multe-sesizari/

 

 

 

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts