Bărbat din Sebiș, arestat preventiv după ce și-ar fi bătut nevasta. Femeia a fost transportată la spital

Un bărbat de 55 de ani din Sebiș a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile, acesta fiind cercetat pentru violență în familie.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, bărbatul și-ar fi agresat fizic soția, aceasta fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din verificările efectuate, a reieșit faptul că în dimineața de 22 noiembrie, în timp ce se afla împreună cu soția sa la o fermă din extravilanul localității Sebiș, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe aceasta. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cadrul verificărilor efectuate, polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, rezultând că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu, însă femeia s-a opus în mod expres”, se arată în comunicatul Poliției.

La aceeași dată, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru violență în familie și au dispus luarea măsurii preventive a reținerii pentru o durată de 24 de ore față de bărbatul de 55 de ani din Sebiș.

Astăzi, 23 noiembrie, bărbatul de 55 de ani a fost prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă. Judecătorul de dreptul și libertăți a dispus arestarea preventivă pentru următoarele 30 de zile a acestuia.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița continuă cercetările în acest caz, sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts