Ce spune Poliția despre cazul de la Nepos, unde un bărbat a amenințat că își dă foc

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud informează că a deschis dosar penal în urma scandalului izbucnit în localitatea Nepos și că efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. 

La data de 21 noiembrie, în jurul orei 23.00, a fost sesizat, prin 112, faptul că un bărbat de 57 de ani din Nepos s-a urcat pe o schelă și, având asupra lui o canistră cu combustibil, amenință cu incendierea. Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, avea nemulțumiri în legătură cu construcția unui gard, în incinta unui cimitir din localitate, fiind tăiați niște stâlpi de la o împrejmuire a mormintelor unor membri ai familiei lui. La fața locului au intervenit polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud, împreună cu polițiștii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și un negociator, iar după discuțiile purtate cu acesta, bărbatul a fost preluat și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Totodată, în urma sesizării bărbatului de 57 de ani, din aceeași zi, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis cu privire la comiterea infracțiunii de distrugere”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Bistrița-Năsăud.

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz.

Mai multe despre acest subiect puteți citi mai jos:

VIDEO: Scandal de proporții azi-noapte în NEPOS (Feldru) . Un localnic, Sabin Petri, a amenințat că își dă foc. Motivul este reprezentat de o poveste încâlcită legată de intabulare și modul cum s-a făcut aceasta. Omul a fost ”extras” de mascați și adus la Bistrița

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts