Încă un tânăr din Telcișor moare strivit de un copac în Austria

Un tânăr din din satul Telcișor, comuna Telciu, plecat la muncă în Austria, va fi adus acasă mort, după ce un copac a căzut peste el în pădurea unde lucra, lovindu-l mortal la Niedernsill. Este vorba de Florin Frijan (foto), în vârstă de doar 18 ani!

de RADU SÂRBU

Tânărul lucra cu un motoferăstrău pe un teren abrupt, impracticabil, la tăierea mai multor copaci. Din nefericire, un copac s-a prăbușit peste el și l-a strivit, informează mass-media austriacă. Colegii de muncă care l-au găsit rănit, au tăiat copacul, l-au ridicat și au anunțat serviciile de urgență. Cu toate acestea, orice ajutor a venit prea târziu. A murit la locul accidentului.

Cel care a murit la o vârstă atât de fragedă este regretat de toți cei care l-au cunoscut.

Familia a început formalitățile de repatriere a trupului neînsuflețit al bărbatului, el urmând să fie înmormântat în satul său natal.

Din păcate, Florin Frijan se alătură listei cu oamenii din Telcișor ce și-au pierdut viața în pădurile Austriei. Anul trecut, în luna februarie, Ionel Cosmuța (22 de ani) a decedat într-un parchet silvic din Wolfsberg iar în 2019, un alt locuitor al satului Telcișor, Grigore Mititel (33 de ani) a decedat tot într-o pădure din Austria, unde se afla la lucru. În perioada 2015 – 2019, potrivit unui raport al Avocatul Poporului din România nu mai puțin de 535 de muncitori români au fost accidentaţi sau au murit în pădurile din Austria!

 

 

 

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts