FOTBAL-GLORIA BISTRIȚA joacă astăzi de la 14.00 la GALDA. Adrian Falub: ”Sunt disperat să luăm cele trei puncte. Nu va ușor deloc”

După trei etape jucate acasă, Gloria Bistrița se delasează astăzi la Industria Galda, acolo unde va juca în partida contînd pentru etapa a 12-a a seriei a 9-a a Ligii a 3-a. La ora redactării acestui material, echipa antrenată de Adrian Falub ocupă primul loc în clasament cu 24 de puncte. Așa cum e de așteptat, Falub vrea și aceste 3 puncte.

ADRIAN FALUB: “Avem nevoie de trei puncte şi trebuie să mergem să le luăm. Ştiu că este un teren complicat unde se câştigă greu, este o echipă dificilă, e dificil de jucat la ei acasă, dar noi suntem în situaţia în care avem nevoie de puncte pentru a rămâne pe primul loc. Nu ne va fi uşor, sunt convins, dar trebuie să luptăm. Este un meci în care trebuie să facem sacrificii, trebuie să luptăm, trebuie să luăm cele trei puncte. Ne interesează mai puţin partea tehnică şi mai mult partea fizică, de luptă, pentru că aşa se joacă acolo. Trebuie să ne adaptăm foarte bine la acest meci. Sunt disperat să luăm cele trei puncte deşi eu cred că nu va fi deloc uşor”, a declarat Adrian Falub.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts