Ce joc, ce victorie: Dunărea Brăila-Gloria Bistrița 26-27 (14-12)

Meci greu de tot la Brăila, iar Gloria a arătat ca o echipă de primă ligă, reușind după o primă repriză ratată din punct de vedere tehnic și calitativ, primă repriză încheiată cu victoria brăilencelor, 14-12, să întoarcă foaia și să câștige meciul. Ce le-a zis Pera în pauză, rămâne un mister, doar că, la revenirea pe teren, Gloria era o altă echipă, cu o altă determinare și cu mult chef de joc. Astfel că, Renata de Arruda a făcut minuni în poartă, o evoluție excelentă având și Tamirez Morena, contribuind și ea decisiv la o repriză a doua de excepție. Practic, victoria a fost câștigată în primele 14-15 minute ale reprizei secunde, după ce s-a distanțat la 3 goluri și a menținut distanță până la finalul meciului, Seraficeanu fiind cea care salvează echipă din fața furiei brăilencelor.

Au înscris pentru Gloria: Tamires Morena de Araujo Frossard – 8, Nina Bulatovic – 5, Niombla Gnonsiane – 3, Sonia Seraficeanu – 3, Paula Posavec – 2, Cristina Laslo – 2, Sayna Mbengue – 2, Bianca Bazaliu – 1, Ida Marie Moesgaard Dahl – 1.

Conform programului de pe frh.ro, miercuri, 15 noiembrie, pe Teraplast Arena este programată ultima partidă din 2023, cea contra Coronei Brașov.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts