Arest preventiv pentru bărbatul care ar fi lovit și ar fi încercat să violeze o femeie într-un pasaj din Bistrița

Bărbatul din Nimigea care ar fi lovit și ar fi încercat să violeze o femeie într-un pasaj din Bistrița rămâne în spatele gratiilor, în cazul acestuia fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

La data de 7 noiembrie, bărbatul de 32 de ani, din Nimigea, cercetat pentru lovire sau alte violențe și agresiune sexuală, reținut de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa, în vederea arestării preventive. Față de acesta, Judecătoria Bistrița a dispus arestarea preventivă pentru următoarele 30 de zile”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 29 octombrie, bărbatul ar fi lovit o femeie care se deplasa printr-un pasaj subteran pietonal din Bistrița, ar fi pipăit-o și atins-o în zone intime. Inițial, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura arestului preventiv.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts