VIDEO: STOMATOLOGUL George Dumitrescu, se vrea primar al Bistriței: ” M-am întors în România fiindcă mă durea tricolorul”

Povestea stomatologului George Dumitrescu este povestea, cumva, comună, a multora dintre bistrițenii care au reușit într-o țară străină, făcând din tricolor și românism un fel de Biserică. În Irlanda, la Dublin, George Dumitrescu, a făcut imposibilul pentru un emigrant: și-a construit și manageriat o clinică stomatologică în inima Irlandei, la Dublin. Mai spune că și-a practicat meseria cu onorabilitate, fiind apreciat de cei din Dublin.

Nu știu dacă George Dumitrescu a citit OAMENI DIN DUBLIN de James Joyce, dar, cu siguranță a înțeles Dublinul acestui secol. Interviul ce urmează este unul necosmetizat și frazele au fost spuse la foc automat. Este povestea de viață a unui bistrițean care s-a întors în România asta disproporționată, needucată și fără gram de empatie, săracă pentru unii și bogată pentru alții, pentru că îi era dor de ceva de aici, acel ceva pe care doar cei plecați dincolo îl simt. Pe stomatologul nostru care se vrea primar al Bistriței l-a durut tricolorul.

Sincer vă spun: pe mine nu m-a durut niciodată.

Haideți să vedem și auzim ce ne spune George Dumitrescu:

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts