PNL plusează în scandalul plăților cash: Deputatul Diana Morar a semnat un proiect de lege care elimină plafonarea plăților cu cash

PNL plusează în scandalul plăților cash / Deputatul Diana Morar a semnat un proiect de lege care elimină plafonarea plăților cu cash. După ce președintele PNL Nicolae Ciucă a declarat public ca măsura limitării cash-ului trebuie revizuită cât mai curând, deputații PNL au depus un proiect de lege în acest sens, proiect semnat și de deputatul Diana Morar.

DIANA MORAR: Am semnat și depus astăzi, alături de mai mulți colegi parlamentari liberali, un proiect de lege pentru revenirea la plafoanele de utilizare a numerarului pentru plăți sau încasări la 5.000 de lei, respectiv 10.000 de lei.

Sunt plafoanele anterioare cu care eram cu toții obișnuiți, atât persoane fizice cât și persoane juridice, fără sa afecteze activitatea, în special a micilor comercianți.
Premisa ca toți cei care folosesc numerar pentru diferite plăți au de gând să încalce legea este complet greșită. Această inițiativă corectează o măsură haotică și care dă peste cap viața a milioane de oameni.
Sper ca propunerea legislativă să fie susținută și adoptată rapid în Parlament, pentru a evita haos în economia reală și pentru a contracara efecte nedorite, cum ar fi creșterea comisioanelor bancare.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts