CAZUL DANI BORGOVAN departe de-a se încheia: Inspectoratul Județean de Poliție BN neagă cu vehemență implicarea unor polițiști în acest dosar.

CAZUL DANI BORGOVAN departe de-a se încheia: Inspectoratul Județean de Poliție BN neagă cu vehemență implicarea unor polițiști în acest dosar. Noul comunicat al IPJ BN vine în contextul în care, pe rețelele de socializare au apărut noi informații, legate de implicarea unui alt angajat al IPJ BN în acest caz. Din păcate, cazul Borgovan, pare să afecteze și politicul, pe aceleeași rețele de socializare fiind scrise informații care vizează politicieni care ar fi implicați indirect.

În urma unor postări distribuite pe rețele de socializare, referitoare la implicarea unor polițiști din cadrul I.P.J. Bistrița-Năsăud, Compartimentul Relații Publice este abilitat să comunice următoarele:

Așa cum a mai fost transmis, niciun cadrul M.A.I. nu este implicat în acest caz, iar referitor la faptul că “un polițist care lucrează la criminalistică se ocupă de anchetă, motiv pentru care s-a întârziat”, asigurăm opinia publică că polițistul la care se face referire nu a desfășurat și nu desfășoară activități în cadrul anchetei penale, nefiind implicat în niciun fel.

Cercetările în acest caz sunt desfășurate de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Bistrița, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud asigură opinia publică cu privire la faptul că sunt în continuare angrenate toate resursele necesare în vederea tragerii la răspundere penală a persoanelor care s-ar face vinovate de comiterea unei infracțiuni.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts