Lucrări de mântuială la Școala Gimnazială din Budacu de Sus, comuna Dumitrița. Mucegai pe bani mulți!!! Ce spune primarul Ilie Ucherenciuc?

Școala Gimnazială din satul Budacu de Sus, comuna Dumitrița, are un istoric îndelungat fiind înfiinţată în anul 1828. Ea a funcţionat continuu până în prezent, fiind astăzi cea mai mare unitate şcolară de pe Valea Budacului unde există un număr de 11 localitati, organizate în trei comune administrative.

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, vicepreședintele AUR Bistrița-Năsăud, Loredana Baltă, l-a acuzat pe primarul comunei Dumitrița, Ilie Ucherenciuc, că a semnat ”în orb” recepția lucrărilor la Școala Gimnazială din satul Budacu de Sus, cea mai mare unitate școlară de pe valea Budacului. De altfel, Loredana Baltă a ”publicat” pe rețelele de socializare un clip în care arată mucegaiul existent în sălile de clasă: Adevărul din spatele filmărilor sau despre cum se minte poporu’ cu televizoru’! Copiii care au sălile de clasă la parterul școlii din Comuna Dumitrița, sat Budacul de Sus spun că se respiră foarte greu din cauza mucegaiului … 44 de miliarde de lei și școala arată AȘA?!! Cine a semnat recepția lucrării?!!

Video aici:

PRIMARUL Ilie Uchrenciuc spune că, chiar dacă există acel mucegai, lucrarea este în garanție și firma constructoare va face tot ceea ce trebuie să rezolve problema.

Din datele de pe SICAP, lucrările au fost efectuate de SC Drosera Comserv srl, conform celor spuse de edilul comunei Dumitrița.

Școala dispune astăzi de: 5 clădiri, din care două sunt destinate învăţământului preşcolar (una în centrul satului şi alta în cătun), una învăţământului primar (o clădire cu 6 săli de clasă) , o cladire destinată învăţământului gimnazial (9 sali de clasă dintre care un cabinet de informatică, un cabinet didactic interactiv si o sala profesorala ,un centru de documentare şi informare ,un atelier expunere creaţie in care se afla si secretariatul , direcţiune, sală de materiale şi arhivă) şi o cladire in care se afla un atelier de croitorie si 3 sali de clasa in care functioneaza de anul acesta 3 clase primare.      Incepand cu anul şcolar 2017-2018 şcolii i-au fost arondate Grădiniţa cu Program Normal Ragla şi Şcoala Gimnazială Dumitriţa cu clasele 0-VIII.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts