Gică Popescu a fost prezent la Bistrița. El a semnat un contract de colaborare între Academia de Fotbal ‘’Gheorghe Hagi’’și ACS ‘’Transilvania Bistrita”

Asociația Club Sportiv ‘’Transilvania Bistrița’’ este încântată să anunțe incheierea unui contract de parteneriat cu cea mai prestigioasă academie de fotbal din România, Academia de Fotbal ‘’Gheorghe Hagi’’ & Farul Constanța
In baza acestei colaborări, antrenorii celor doua cluburi vor selecta cei mai talentati copii si juniori ai clubului ACS ‘’Transilvania Bistrita’’ pentru a fi legitimați la Academia de Fotbal ‘’Gheorghe Hagi’’, urmând ca aceștia să  participe, in cadrul acestui club, la procesul de pregătire fotbalistică. Contractul are, pentru ambele părți, caracter de exclusivitate, astfel încât clubul nostru va acorda prima opțiune de transfer exclusiv Academiei de Fotbal’’ Gheorghe Hagi’’, iar cel din urmă nu va încheia un contract de parteneriat similar cu un alt club de fotbal din aria geografica a județului Bistrita-Nasaud.
Deasemenea, toate grupele clubului nostru vor lua parte la turnee, jocuri amicale, stagii de pregătire, organizate de comun acord.
„Suntem onorați de acest parteneriat și prin semnarea lui, se deschid noi oportunități pentru copiii si juniorii noștri. In același timp, această colaborare ne obligă să fim din ce in ce mai buni, sa muncim mai mult si mai bine, sa fim mai responsabili toți cei implicați in această activitate, antrenori, jucători, părinți, astfel incât, împreună, să ne bucurăm de roadele muncii noastre.’’ – Horatiu Partiu- Presedinte ACS Transilvania

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts