VIDEO- ILVA MICĂ: Accident feroviar în stația CFR

O locomotivă a lovit vagoanele unui tren staţionat lângă peronul unei gări din judeţul Bistriţa-Năsăud. Locomotiva era condusă de o femeie, care a fost transportată la spital.

O singură persoană aştepta lângă vagoane care, la momentul impactului, s-a speriat şi a fugit. Circulaţia feroviară nu a fost afectată. CFR face o anchetă pentru a află cauza producerii accidentului. O conductoare de tren a fost rănită când, la întoarcerea locomotivei garniturii trenului R 5701 pentru a forma trenul Regio 5704, locomotiva a lovit vagoanele. Potrivit CFR Călători, incidentul a avut loc în stația Ilva Mică, din județul Bistrița-Năsăud. „La rebrusarea locomotivei garniturii trenului R 5701 pentru formarea trenului Regio 5704, s-a produs tamponarea garniturii. În urma impactului, conductoarea trenului care se afla în garnitură s-a accidentat, fiind apelat serviciul 112”, a transmis CFR Călători. CFR menționează că în trenul R 5701 Suceava – Ilva Mică nu se aflau călători, iar trenul Regio 5704 are plecarea din stația Ilva Mică conform graficului de circulație, la ora 13:00.

Un accident s-a produs marți în Gara Ilva Mică din județul Bistrița-Năsăud, când, la manevra de rebrusare a unui tren operat de SNTFC CFR Călători, locomotiva a lovit violent vagoanele, iar o ceferistă a ajuns la spital, scrie Club Feroviar.

 

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts