Vești bune despre starea de sănătate a sportivului Dani Borgovan

Vești bune despre starea de sănătate a sportivului Dani Borgovan! Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița anunță că tânărul este acum conștient, stabil hemodinamic și respirator.

Tânărul în vârstă de 30 de ani, care a practicat box de performanță și care a fost adus în noaptea de 20/21 octombrie în stare critică la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița, este acum stabil hemodinamic și respirator, este conștient și în aceste zile a început să articuleze primele cuvinte. Se află în continuare în Secția ATI, unde beneficiază de kinetoterapie și tratament suportiv specific”, a declarat Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița.

În urmă cu mai bine de o săptămână, sportivul Dani Borgovan, în vârstă de 30 de ani, a ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița, în urma unui incident petrecut pe scările unui bloc de pe strada Solomon Haliță. În ultimele zile, familia şi prietenii tânărului s-au adunat în fața spitalului şi a Palatului de Justiției și s-au rugat pentru ca sportivul să își revină. Totodată, aceștia au cerut autorităților competente să facă lumină în acest caz.

Până în acest moment, doi tineri sunt arestați preventiv în acest caz, ei fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și vătămare corporală.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts