Cercetat pentru evadare și încălcarea ordinului de protecție, reținut de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale

Un bărbat de 37 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, el fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de evadare și încălcarea oricărei măsuri prevăzute și dispuse prin ordinul de protecție, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

”Bărbatul este bănuit că aseară, în jurul orei 23.44, ar fi plecat de la adresa unde se afla sub măsura arestului la domiciliu și ar fi mers să-și viziteze copilul, unde inițial i s-ar fi permis accesul de către mamă și concubinul acesteia, însă când i s-ar fi cerut să plece, acesta ar fi refuzat și ar fi adresat amenințări. Împotriva bărbatului era emis un ordin de protecție valabil, prin care avea și obligația de a păstra o distanță minimă de 100 metri față de femeie”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției. Astăzi, 31 octombrie, în jurul orei 04.30, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului. În prezent, acesta se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, iar polițiștii Serviciului Investigații Criminale continuă cercetările pentru documentarea cauzei sub toate aspectele.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts