Ionuț Simionca, secretar general al PMP: Îi cer șefului de partid al lui Bogdan Ivan să îl retragă din funcție

Secretarul general al PMP, Ionuț Simionca, l-a ironizat pe ministrul Cercetării, Bogdan Ivan, în contextul tezei sale de doctorat.

Sunt două zicale care îmi vin în minte după ce am citit știrea potrivit căreia titlul de doctor al ministrului bistrițean al Cercetării a fost invalidat de CNATDCU”, a transmis Ionuț Simionca.

“Când ești obișnuit de mic sa fentezi, când ești mare numa’ te joci” (am adaptat zicala originală la situația actuală)
“Dacă mere, mere, dacă nu, am glumit!” (zicală specifică zonei Ardealului).
Asta este Romania noastră, în care, dacă nu muncești, dar ești suficient de obedient, șefii tăi te fac “doctor”…..
O țară condusă de incompetenți.
O țară în care cei cu demnitate trebuie să muncească de zece ori mai mult decât cei care funcționează pe  sistemul PCR( pile, cunoștințe și relații).
O țară în care o videochatistă câștigă într-o luna 40.000 mii și un profesor 4.000 mii.
O țară în care romanii sunt păcăliți, oamenii de afaceri sunt asupriți, iar politicienii de carton sunt ocrotiți.
O țară în care obediența este rubrică obligatorie în CV când vrei să te angajezi la stat.
O țară în care oamenii nu au încredere în politicieni ce ne conduc, în onoarea lor, în buna credință, în demnitatea lor.
O țară în care noi, cei care muncim, plătim taxe la stat, salarii și multe alte dări, trebuie să ne implicăm mai mult, să nu ne lăsam duși de val sau păcăliți. Să luptăm pentru drepturile noastre, că pe ei nu ne putem baza.
Noi am mai avut miniștri din județ. Buni, răi, cum au fost, chiar și eu i-am sprijinit când eram parlamentar. Pentru că erau de-ai noștri, pentru că erau bistrițeni. Dar vorbim de oameni care își știau locul. Măcar nu au pretins că sunt altcineva și au făcut ce au putut.

 Pentru a spală rușinea bistrițenilor, șeful de partid al ministrului bistrițean al Cercetării trebuie să ia mai multe decizii. Trebuie să îl retragă din funcție pe cel care ne-a făcut de rușine.

Apoi trebuie să schimbe criteriile de selecție a candidații lor pe care îi susține. Trebuie să scoată din CV-ul acestora rubrica „obediență” și să o introducă, în locul acesteia, pe cea legată de competență”, a transmis Simionca.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts