Cine este iubita lui Daniel Borgovan. Ea ar fi chemat ajutoare să-și liniștească partenerul

Apar noi detalii despre relația lui Daniel Borgovan și iubita lui. În prezent, Daniel se află în spital, în stare gravă în urma unui conflict. Polițiștii cercetează circumstanțele în care s-a produs incidentul. Iubita lui, Diana, nu a făcut până acum nicio declarație și și-a închis conturile de pe rețelele de socializare.

”Ea lucrează la Camera de Comerț. Concret doar Dani știe cel mai bine ce era între ei, dar cer este că după aflarea sarcinii și după venirea copilului ea nu a fost la fel în relația de cuplu.

Concret este faptul ca ea aplica un comportament foarte neplăcut și asta poate confirma orice ce apropiat de-ai lui Dani. Eu nu vreau să fac rău nimănui, vreau doar să fie dreptate și adevărul sa iasă la iveală și el să se facă bine să-l vedem din nou aici sănătos și în putere”, a povestit Marian.
Fratele lui Daniel Borgovan spune că Diana era mai mereu reținută, și nici măcar nu a venit la spital să se asigure de starea de sănătate a iubitului ei. De altfel, cu niciun membru din familie nu a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat în acea seară. Diana ar fi explicat doar faptul că Daniel ar fi venit beat acasă. De altfel, potrivit unor surse ea ar fi declarat la Poliție faptul că sportivul își amenințase copilul, motiv pentru care ea a apelat mai departe la ajutor din partea unor prieteni.


”Față de noi a fost reținută și față de fratele meu, tatăl copilului ei. Ea nu s-a dus să-i vadă starea sau să ia legătura cu noi, nu ne-a spus nimic de cine-i implicat sau ce s-a întâmplat cu adevărat ci doar faptul că el venise în stare de ebrietate sau altceva și din spusele ei, ea a apelat la cunoștințe să își liniștească partenerul despre care susținea ce susținea și nu a anunțat din start organele competente, care au sediul la 1 minut distanța de locația lor”
, a mai adăugat fratele lui Daniel.


”A avut telefonul închis aproape o zi întreagă. Ea cu mine nu vorbește, dar a doua zi a vorbit cu bărbatul meu. Lui i-a spus că, Daniel a venit beat acasă și ar fi vrut să arunce copilul pe geam, ceea ce e imposibil, imposibil. El e sportiv”,  
a declarat Mărioara Andreica, mama lui Daniel, pentru Antena 1.


”Știu doar că este nebună și îl lăsă să doarmă afară. De multe ori nu îl primea în casă și dormea în sala de box. Îl urmarea mereu și din ce mi-au mai spus unii prieteni, ea este foarte geloasă. Știu doar că a dat ceva declarați pe Poliție, dar nu știu ce, se victimizează pe acolo 
”, a declarat Cristina Cosma, una dintre prietenele sportivului aflat acum la spital.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts