VIDEO-SÂNMIHAIU DE CÂMPIE- Primarul Ioan Mate la întâlnirea cu studenții comunei: „Pentru noi educaţia este o prioritate pentru că ştim că cea mai importantă resursă este cea umană”

Un eveniment special şi aproape unic în județul Bistrița-Năsăud a fost promovat de Primăria Sânmihaiu de Câmpie şi primarul Ioan Mate. Sâmbătă, 21 octombrie,  cei 18 studenţi şi masteranzi ai comunei s-au  întâlnit cu autorităţile locale, antreprenori de succes din judeţ şi cadre universitare în cadrul unui schimb de experienţe, idei şi previziuni care îi privesc atât pe aceşti tineri, cât şi pe întreaga comunitate. Aici a fost prezent Lector univ. dr. Dorin Dobra de  la Facultatea de Studii Europene UBB, vicepreședinte al PNL BN dar și Camelia Tabără, vicepreședinte al Consiliului Județean.

Dorin Dobra: ”La Sânmihaiu de Câmpie am lansat un proiect ce poate sta exemplu! Să ne mândrim cu tot ceea ce merită. Să încurajăm excelența peste tot. Să ducem totul la alt nivel”. Potrivit lui Dorin Dobra, comuna Sânmihaiu de Câmpie are 14 studenți la UBB, din care doi au bursă de merit

         „Pentru noi educaţia este o prioritate pentru că ştim că cea mai importantă resursă este cea umană. De altfel, şi la Zilele comunei, de Ziua Grâului, noi am oferit distincţii – diplomă şi un premiu financiar consistent –  pentru cei 18 studenţi din Sânmihaiu de Câmpie. La această acţiune, am invitat oameni de afaceri care au reuşit în domeniul construcţiilor civile, construcţiilor de infrastructură rutieră, energie verde, tocmai pentru a exista un schimb de informaţii, de idei, poveşti de viaţă. De asemenea, va fi alături de noi lect. univ. dr. Dorin Dobra, directorul Şcolii Gimnaziale Sânmihaiu de Câmpie, prof. Ana Moldovan, şi colectivul de cadre didactice de la şcoala noastră”,  a spus primarul Ioan Mate.    

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts