Dosar penal pentru un bărbat din Livezile, bănuit că s-ar fi urcat drogat la volanul unei mașini

Un bărbat din Livezile s-a ales cu dosar penal, în cazul său existând suspiciunea că s-ar fi urcat drogat la volanul unei mașini, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

La data de 23 octombrie, polițiștii Serviciului Rutier care desfășurau activități de monitorizare a traficului rutier au depistat și oprit pentru verificări un autoturism, condus de un bărbat de 43 de ani, din Livezile. Autoturismul condus de acesta a fost depistat pe Drumul Național 17, în localitatea Livezile, iar în urma testării conducătorului auto cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm faptul că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. Acesta a fost testat si cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ”, se arată într-un comunicat al IPJ Bistrița-Năsăud.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Rutier, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts