Fostul premier Victor Ponta a fost astăzi la Bistrița

Ponta, fost premier și președinte al PSD, candidat la funcția supremă în stat, cea de președinte în 2014, a fost unul din premierii PSD care l-au susținut și ajutat pe Radu Moldovan în primul său mandat de președinte al Consiliului Județean, respectiv 2012-2016. Ponta a fost prezent la inaugurarea Centrul social educativ ”Grigore Pletosu”  din Bistrița.

Ponta nu a făcut niciun fel de declarații cu privire la atacul fără precedent la adresa jurnaliștilor Digi24  pe care i-a acuzat de fake news după o corespondență transmisă din apropierea graniței Israelului cu Fâșia Gaza. Ponta a spus că: „Într-o țară normală, cu presă normală, această Madam care „transmite de pe burtă” când lumea în jur merge linistită pe bicicletă, ieșea la televizor, își cerea scuze că își bate joc de telespectatori și de reporterii care chiar își pun viața în pericol. După care anunța politicos că își dă demisia (ca să nu o dea afară postul la care lucrează)! Dar am uitat că la noi impostorii sunt recompensați – dacă minți și te maimuțărești ești ce „este nevoie”. Eu cred că primește și o primă – ca să cumpere și o boxă la care să pună sunet de bombe! Focile și pelicanii o să se uite în continuare numai la ea!”, a scris Ponta.

Premierul Marcel Ciolacu a reacționat, luni seară, după ce consilierul său, Victor Ponta, a ironizat un jurnalist Digi24 care s-a culcat la pământ la auzul alarmei antiaeriene în timpul unei transmisiuni din Israel. „Opiniile personale exprimate de domnul Ponta nu au nicio legătură cu activitatea Guvernului. Îmi pare rău pentru situația prin care trece doamna Cristina Cileacu, al cărei profesionalism nu a fost niciodată pus la îndoială”, a spus premierul la Digi24

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts