PMP a votat pentru o alianță politică cu USR şi Forţa Dreptei: Polul de dreapta, singura soluţie pentru România- Ionuț Simionca, secretar general PMP

La propunerea Consiliului Executiv Naţional, Colegiul Naţional al Partidului Mişcarea Populară a votat, duminică, pentru crearea unei alianţe politice cu USR şi Forţa Dreptei. Unul dintre cei care au construit această alianță, secretarul general al PMP, Ionuț Simionca a precizat faptul că, România are nevoie de această alianță.

IONUȚ SIMIONCA: Am votat și am intrat în linie dreaptă pentru crearea unei alianţe de dreapta PMP-USR-Forţa Dreptei. În ședința de astăzi a Colegiului Naţional, la propunerea Consiliului Executiv Naţional, am votat cu unanimitate de voturi formarea unei alianțe de dreapta formată din PMP, USR şi Forţa Dreptei. PMP a luat această decizie pentru că România are nevoie de onestitate, stabilitate, decenţă și bun simț. Avem nevoie de o alianţă de dreapta care să ofere o alternativă la PSD şi PNL, cele două partide care au dus România pe marginea prăpastiei financiare. Întotdeauna dreapta a reechilibrat ţara şi a adus lucrurile pe făgaşul cel bun. O dreaptă unită este soluţia împotriva sinecurilor, specialilor, extremismului instalat în ultima perioadă şi mai ales soluţia pentru un viitor mai bun.

PSD, favorit la europarlamentare și parlamentare

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegerile pentru Parlamentul European 49,1% dintre cei intervievați au spus că vor merge la vot.

Dintre aceștia, 31,5% ar vota PSD, 22,9% ar vota PNL, 15,2% – USR, 14,6% – AUR , PMP-4,4%, UDMR -3,2%, SOS -4,7% .

La alegerile parlamentare 32,2% dintre cei care ar merge la vot ar opta pentru PSD, 23,9% ar vota cu PNL, 14,7%-USR , 14,2% cu AUR, 4,0% cu PMP , UDMR -2,9%, SOS- 4,6%.

Sondajul este efectuat de LARICS la comanda PNL în perioada 11 septembrie – 25 septembrie 2023 pe un eșantion de 1003 cu o eroare maximă admisă a datelor este de ±3,1%, la un grad de încredere de 95%. Metoda folosită a fost cea a sondajului de opinie pe baza unui chestionar aplicat telefonic iar chestionarele au fost aplicate în toate județele României și în sectoarele Municipiului București.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts