Radu Moldovan: ”Nu știu ce va fi la anul, dar nu mai e atât de hotărât acel niciodată nu mai candidez(…) Cu toate poveștile, eu am fost și voi rămâne coleg și prieten cu Nicolae Moldovan, până când moartea ne va despărți

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a vorbit, într-un interviu pentru InfoBistrița.ro și ProPolitica.ro, despre o candidatură pentru un nou mandat. Radu Moldovan a fost întrebat despre acest lucru, în contextul în care a declarat, în urmă cu aproape doi ani, că nu va mai candida la Consiliul Județean.

Președintele CJ a fost întrebat și ce relație are cu Nicolae Moldovan, după ce primarul Becleanului a prezentat un sondaj privind Consiliul Județean.
“Cu toate poveștile, eu am fost și voi rămâne coleg și prieten cu Nicolae Moldovan, până când moartea ne va despărți. Asta se spune, de regulă, la căsătorie. Nu există niciun motiv… avem viziuni diferite, el și-a pus semne de întrebare, deși la început a fost de acord, dacă proiectul va fi unul de succes (n.r. – candidatura lui Bogdan Ivan). El, Nicolae Moldovan, avea un singur interes, acela ca munca, organizația asta să nu piardă ce are. 500% din punctul meu de vedere, nu există nicio schimbare în relația mea cu Nicolae Moldovan. Nu m-a supărat că a apărut în conferință de presă cu sondajul. Fiecare are dreptul să facă ceva… Mi-a spus că vrea să facă un sondaj, am zis că e alegerea lui. Mi-a părut rău că nu s-a făcut și pe municipiul Bistrița, că a fost un sondaj destul de mare și mai putea contribui organizația la sondaj și aveam și pentru Primăria Bistrița, să nu discutăm doar de cel al liberalilor”, a explicat Radu Moldovan.
Acesta a vorbit și despre ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan. Radu Moldovan nu exclude întoarcerea lui Bogdan Ivan la Bistrița și lasă să se înțeleagă că opțiunile candidaților la Consiliul Județean sunt încă deschise.
“Nu se va schimba nimic în ceea ce-l privește pe Bogdan Ivan, pentru că Bogdan Ivan, că vreau eu, că vrea Nicu Moldovan, că vreți voi doi sau nu vreți, e un lider politic al cărui stea a luat-o serios la deal și care nu va putea fi oprită decât de el. Bogdan Ivan este cel mai tânăr ministru din istoria Guvernului României. Un copil, cu ghilimele de rigoare, plecat cu o bază foarte serioasă, din Poiana Stampei, care a muncit de mic, într-un radio, a venit la Bistrița, a lucrat într-o televiziune, am fost la teza lui de doctorat, și-a făcut studiile, e un băiat super bine pregătit și uitați-vă la prestația lui. Să stai la masă cu Ambasadorul Americii, cu reprezentanții Amazon, Tik-Tok, să faci digitalizarea ANAF, pentru informatizare, să gestionezi probleme mondiale, 5G, comunicație, în legătură cu cele mai importante instituții ale statului.

El a trecut un examen extrem de important, la o vârstă foarte fragedă, pentru că nu ajunge, din punct de vedere al controalelor, până în măduva oaselor, atât de sus, un om care are vreo mică problemă, ținând cont de ce gestionează. Aici mă refer la controalele instituțiilor statului, înainte de a fi promovat într-o asemenea zonă de siguranță națională. Dacă Bogdan Ivan revine cu picioarele pe pământ și nu îl iau aerele… aerul e rar în București și eu cred că va avea capacitatea asta, pentru că a plecat de jos, nu a ajuns fără să aibă experiență, să nu știe pe unde să o ia… eu cred că despre el veți vorbi mulți, mulți ani de aici încolo și va putea ocupa funcții extrem de importante în statul român, pentru că este un om de foarte bună calitate, cu un caracter foarte bun, cu o educație sănătoasă și foarte bine pregătit”, a spus Radu Moldovan.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts