Gândul zilei: Imperiul Persan, generalii israelieni vorbesc ca în Biblie și Iedi de la Belarus

Bun, frățică, bun, e sâmbătă și sunt fix 7 zile de când Hamas a atacat Israelul și treaba se împute tot mai tare și pe fâșia Gaza cât și la granița cu Libanul. Prin lumea largă, palestinienii, musulmanii, deocamdată, demonstrează, dar, tare mă tem de o uniune militară. Vom vedea cum arată viitorul. Zice Putin că, ordinul de evacuare a nordului Gaza, seamănă cu asediul Stalingradului de naziști. Ja, ja, dar când marea armată rusă era la porțile Kievului, nu era ceva asemănător. E ușor să vorbești de la Kremlin de războiale din lume, unul dintre ele fiind pornit chier de tine, Țarule Vladimir I. Apropo, atenție la Iran, nașpa, nașpa de tot, ăștia sunt imperiali și ei și cred că visează la marele Imperiu Persan. Generalii israelieni vorbesc ca în Biblie: ” Urgia cu care va lovi Domnul pe toate popoarele care vor lupta împotriva Ierusalimului- Zaharia 14-12. Vom zdrobi, vom ucide, vom stîrpi”, acestea sunt cuvintele folosite, iar în ebraică sună straniu de tot.
Zic să mai zâmbim, noah, cât se poate, dar gândul la Iedii de la națio A nală și lupta cu dușmanul din Belarus, chiar că ne poate stârni rîsul sau, RUSUL? Cum știți, draaagi tovarăși, dorogiye tovarishchi, armata generalului Iedi a remizat pe frontul din Belarus 1 la 1 – 1 k 1. Mai știți micuța poezie, dacă nu o știe Iedii , sigur o știe Tatăllui Iedii: URSS rămânem prietene, o mie de secole, SSSR my ostayomsya druz’yami tysyachu vekov. Trăiască lupta pentru Pace! Atât se poate. Noi și Whermacht-ul din 1943, avem apărarea elastică. Sieg heil… Mai știți filmul Du-te și vezi…
Sfârșesc acest gând al zilei prin a vă mulțumi tuturor celor care mă citesc zilnic. E o bucurie pentru mine că se întâmplă aceasta și mai ales că, sunteți tot mai mulți. Sper să nu dezamăgesc iar dacă se întâmplă, citiți mai departe. Un mare mulțumesc.
Cred că și mâine e o zi!

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts