Deputatul Diana Morar: Există un angajament din partea liderilor noștri: mai multe femei pe locuri eligibile la alegerile din 2024

Singurul parlamentar liberal al județului Bistrița-Năsăud, deputatul Diana Morar,  a luat parte astăzi, alături de alte college din organizația Bistrița-Năsăud la o întâlnire regională a organizațiilor de femei din nord-vestul Transilvaniei. Regionala a avut loc în Oradea , la Sinagoga “Sion”. Aici a fost prezentă Alina Gorghiu, ministrul Justiţiei, Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor și Lucian Bode, secretar general al PNL.

Potrivit Dianei Morar, în cadrul întâlnirii au fost discutate aspect ale politicii actuale, al rolului organizațiilor de femei în PNL, dar, mai ales, susținerea unui număr cât mai mare de femei pe locuri eligibile la alegerile care urmează în 2024.

Diana Morar: Avem asigurări ferme din parte conducerii noastre că, la alegerile din 2024, se vor regăsi mai multe femei pe liste și, mai ales, pe locuri eligibile. Este un lucru pe care ni-l dorim și la Bistrița-Năsăud. Ar fi extrem de interesant ca PNL să poată trimite la o primărie o femeie care să câștige alegerile”.

Orădeancă fiind, deputatul Diana Morar a avut astăzi parte și de o întâlnire de suflet, cea cu actualul primar al Oradiei, Florin Birta: ”Emoționant ca astăzi, în zi de sărbătoare, să ne aducem aminte împreună cu primarul Oradiei, de doamna lui dirigintă, mama mea! Sunt sigură că de acolo de Sus, știind ca și ea a avut o bună contribuție, este mândră de felul în care te-ai desăvârșit ca Om, Florin Birta”.

 

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts