TENIS DE MASĂ: Gloria 2018 atacă promovarea în Superligă. La Bistrița se desfășoară în aceste zile turul Campionatului Național echipe seniori divizia A și B feminin

Echipa de tenis de masă a Gloria 2018 atacă promovarea în Superligă. La Bistrița se desfășoară în aceste zile turul Campionatului Național echipe seniori divizia A și B feminin. Tania Plăian, Ioana Sângeorzan și  Ana Barbu, pregătite de antrenorii Mihaela Șteff și Alex Dincă joacă în acest sfârșit de săptămână în Campionatul National Seniori Feminin Divizia A.
Vineri de la ora 9.00 întâlnim CSM Craiova, de la ora 11.00 CSM Constanța I și de la ora 16.30 CSM Constanța II. O zi mai târziu, servim pentru victorie de la ora 9.00 în fața CSM Medias, urmând ca de la ora 11.00 să întâlnim CSM Slatina și de la ora 16.30 – CSM Cluj Napoca. Duminică, de la ora 9.00 vom juca în compania CS Farul Constanța.
Mihaela Șteff, antrenor: ”Ne bucurăm că organizăm la Bistrița turul Campionatului Național echipe seniori divizia A și B feminin. Va fi o competiție solicitantă care se va desfășura pe parcursul a trei zile, cu o primă zi “de foc”. Vineri vom întâlni trei formații puternice – principalele contracanditate la promovarea în Superligă. Bineînțeles ca și celelalte meciuri sunt la fel de importante și vom aborda fiecare partidă cu concentrare maximă. Sperăm la final când tragem linie să fim acolo unde ne dorim, adică să luăm o opțiune serioasă pentru promovare. Vă așteptăm în număr cât mai mare să ne sustineți.”
Competiția are loc între 13-15 octombrie în Sala Polivalentă din Bistrița!

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts