S-a asfaltat strada Subcetate, pe segmentul cuprins între străzile Ioan Slavici și Drumul Cetății

Primăria Bistrița a asfaltat strada Subcetate din municipiu, pe segmentul cuprins între străzile Ioan Slavici și Drumul Cetății, dar urmează ca zilele viitoare să se mai facă ”mici ajustări” în această zonă, anunță primarul Ioan Turc.

Un culoar important de mobilitate pe axa nord-sud, de la Drumul Cetății înspre Bulevardul Decebal, este reparat integral. Strada Subcetate, pe care nu se mai intervenise de ani buni și avea un carosabil foarte deteriorat, a fost frezată și a primit un nou strat de covor asfaltic. Mai sunt de făcut mici ajustări, iar în zilele următoare vor fi ridicate la cotă capacele unor cămine de vizitare, plus o gură de scurgere a apei. Lucrările sunt efectuate de Direcția Infrastructură și Servicii din cadrul Primăriei Bistrița, iar mixturile bituminoase aplicate au fost produse la noua stație de asfalt a municipalității, cu utilajele din dotare recent achiziționate”, a precizat primarul Ioan Turc.

De anul acesta, Primăria Bistrița are o nouă stație de preparare a mixturilor asfaltice, care produce 60 de tone de asfalt pe oră, și a început un amplu proces de reabilitare a străzilor din oraș și din localitățile aparținătoare, fie că este vorba despre străzi pe care există deja un covor asfaltic, dar care este deteriorat, fie că este vorba despre străzi de pământ.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts