Strada General Grigore Bălan, închisă total timp de patru zile

Pe strada General Grigore Bălan se va turna ultimul strat de asfalt, motiv pentru care circulația autovehiculelor în această zonă va fi interzisă total timp de două zile.

Poliția Locală Bistrița informează că lucrările de asfaltare sunt programate să se desfășoare în perioada 12 – 15 octombrie.

Se închide circulația pe strada General Grigore Bălan! Pentru turnarea stratului de uzură si refacerea marcajelor rutiere pe întreg tronsonul străzii General Grigore Bălan, parte din proiectul european Linia Verde, începând de joi 12.10.2023 ora 07.30 până duminică 15.10.2023 ora 20.00, circulația va fi închisă, inclusiv din străzile adiacente, între sensul giratoriu de pe strada General Grigore Bălan – intersecția cu strada Bistricioarei, până la sensul giratoriu de pe strada General Grigore Bălan – intersecția cu strada Avram Iancu. Colegii noștri cu atribuții pe linie rutieră se vor afla la orele de vârf în zonele afectate, pentru fluidizarea circulației, astfel încât disconfortul resimțit de participanții la trafic să fie minim. Rugăm riveranii și participanții la trafic să dea dovadă de înțelegere și să respecte reglementările rutiere“, a transmis Poliția Locală.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts