Un primar din județul Bistrița-Năsăud a început să amenințe oamenii care-i comentează la postările de pe pagina de Facebook.

Un primar din județul Bistrița-Năsăud a început să amenințe oamenii care-i comentează la postările de pe pagina de Facebook. Ioan Ropan, primarul comunei Petru Rareș, s-a supărat tare în urma unui articol privind contractele încheiate de Primăria sa cu o firmă de construcții, pentru mai multe lucrări din comună și a început să înjure și să amenințe, pe pagina sa de Facebook.

“Sugi p l cu mata”, “Si daca vrei cu tot neamul” “Și cred că te caut” “Și nu-ți o să-ți placă” sunt câteva dintre mesajele postate de primarul din Petru Rareș la postarea sa, la adresa unei persoane. Recitalul de înjurături și de amenințări a continuat pe pagina primarului, acestea venind și din partea susținătorilor acestuia.

Articolul care l-a enervat la culme pe primarul Ioan Ropan era referitor la mai multe contracte atribuite prin cumpărare directă unei firme de construcții, Miron Construct, care a efectuat lucrări în comună. Firma respectivă, administrată de o cunoștință a primarului, a primit sume importante de la Primărie. Printre proiectele executate se află și un grup sanitar, care a costat 85.000 de euro!

Detalii aici!

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts