Pugilistul bistrițean Andrei Leon Majer a fost convocat la Lotul Național

Unul din cei mai talentați și puternici pugiliști bistrițeni, Andrei Leon Majer a fost convocat astăzi la lotul național de juniori pentru a se antrena pentru Balcaniada ce va avea loc în perioada 18-28 octombrie. Andrei Leon Majer a plecat chiar în această seară la Râmnicu Vâlcea unde se va alătura colegilor săi de lot, urmând să intre în programul de pregătire. Doar în 2023, Andrei Leon Măjer a câțtigat un bronz european și o medalie de argint la naționalele Brăila.

Cine e Andrei Măjer?

Andrei e fiul lui Leon Măjer, și el la rândul lui campion national la box. În anii 70, făcând parte dintr-o generație cu Nicolae Zăpârțan, Leon a câștigat titlul national la juniori și a prins un bronz la seniori. ”E o mare speranță, un sportiv cum n-am antrenat de mulți ani. E unul dintre cele mai bune produse ale boxului bistrițean masculine din ultimii 10 ani”, spune antrenorul său, Nicolae Zăpârțan.

Andrei Măjer este legitimat la CSM Bistrița și este antrenat de antrenorul emerit Nicolae Zapârțan și instructorul Alexandru Burz.

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts