Liga a III-a, seria a 9-a: Gloria Bistrița pierde acasă la limită cu ACS Mediaș 0-1. Un meci sec, fără nerv și culoare. Rămânem pe 3 cu 12 puncte, la 4 puncte distanță de ocupantele locurilor 1 și 2, Ungheni, respectiv Mediaș

Gloria Bistrița pierde prima partidă în noul sezon competitional, una jucată acasă cu ambițioasa echipă ACS Mediaș, o ”reeditare” a faimoaselor partide de primă ligă dintre Gloria Bistrița a lui Jean Pădureanu și Gaz Metan Mediaș, unde, director executive a fost și Ioan Horoba. Evident, nu a fost un duel ântre Pustai și Sabău, dar a fost unul al ambițiilor celor două combatante din liga a treia de-a acumula cât mai multe puncte în vederea luptei pentru promovarea în Liga a II-a.

Un meci destul de fad, fără faze multe și frumoase la cele două porți, deși, nu asta e extrem de important,  ci cele 3 puncte aruncate în joc și pierdute în minutul 10 de Bistrița, minut în care Gabriel Țala înscrie pentru echipa oaspete. Este 0-1, iar partida nu pare că se echilibrează, jucătorii lui Falub fug mult dar fără folos și vreo schimbare pe tabela de scor.

La ieșirea de la vestiare, meciul se reia în aceiași notă apatică. Se joacă dezlânat, aproape fără vlagă. Din când în când, centralul Narcis Bodocan fluieră oprirea partidei la tragerile de timp enervate ale oapeților. Intră în joc și Mihai Vasile, încă nerecuperat, dar Gloria nu își găsește suflul. Consemnăm chiar în pragul celor 90 de minute regulamentare o șansă uriașă de egalare a lui Davordzie care reia cu capul o centrare, doar că Trif e la post. Deși minutele de prelungire sunt multe, jocul nu merge așa cum ar fi trebuit, spre disperararea lui Falub care nu pare să se resemneze la marginea gazonului.

SERIA 9, etapa 7, rezultate:

vineri, 6 octombrie 2023, ora 15:00

Viitorul Cluj – ACS Târgu Mureş 1-4

(68) / (2), (56), (69), (75)

Gloria Bistriţa Năsăud – ACS Mediaş  0-1

Gabriel Țala (10)

Industria Galda – Metalurgistul Cugir  2-2

Alexandru Cioară (70, 90+3 – penalty) / Cristian Cocan (45, 57)

Unirea Ungheni – Unirea Alba Iulia  2-0

Abel Popa (5), Alex Oltean (79)

 

sâmbătă, 7 octombrie 2023, ora 15:00

CS Universitar din Alba Iulia – Avântul Reghin

Share

Facebook
WhatsApp
Email
Print

LATEST POSTS

Advertisement
Colecteaza Selectiv
Editors Picks
Latest Posts